کرونا، فروشندگان نوشت افزار را به ورشکستگی کشاند
سرویس اجتماعی باریش نیوز ، ین روز ها کسب و کارهای به دلیل کاهش متقاضی و محدودیت های قرنطینه ای در دوران کرونایی ، با مشکلات مالی مواجه شده اند.
کاهش خرید و فروش لوازم التحریر که به دنبال شیوع کرونا و غیر حضوری شدن مدارس به وجود آمده است از جمله معضلاتی است که گلایه مندی کسبه را به همراه داشته و اکثر این فعالان از ورشکستگی و اوضاع نا بسامان بازار خبر می دهند.
در این میان سوالی که در ذهن اکثر فعالان این صنف مطرح می شود این است که آیا چاره ای برای این اوضاع بد بازار نوشت افزار وجود دارد؟
هر چه به شروع سال تحصیلی جدید نزدیک تر می شویم فروشگاه های لوازم التحریر شروع به خرید وسایل مدرسه می کنند اما آنچه نگرانی کسبه را بالا می برد ،عدم وجود خریدار است که آیا جنس ها به فروش می رسند یا مجبور به انبار کردن وپرداخت ضرر و زیان می شوند.
با اینکه شرایط اقتصادی مردم خیلی مساعد نیست ،اما خرید لوازم التحریر همیشه جزو اولویت های خانواده ها بوده و نزدیک شروع مدارس، به دنبال خرید لوازم بودند.
فروشندگان و خریداران این اجناس در استان از اوضاع نا بسامان و سخت خرید و فروش گلایه مندند،آنطور که به نظر می رسد واحد های فروش لوازمالتحریر از شرایط کسب و کار خود در زمان بازگشایی مدارس خیلی راضی نیستند و همان روزهایی که هر سال پر از مشتری و خرید و فروش و سر و صدا بود ،حال در سطح شهر همه چیز رنگ و بوی دیگری دارد.
تبدیل آموزش حضوری به مجازی و غیر حضوری شدن کلاس ها ،تاثیراتی بود که کرونا بر آموزش جامعه گذاشت. کرونا نه تنها بر آموزش و یادگیری دانش آموزان اثر گذاشت ، بلکه شرایط بازار خرید و فروش نوشت افزار نیز در این دو سال به طور کلی تغییر یافته است.
استفاده دانش آموزان از لوازم سال پیش و عدم خرید لوازم جدید باعث شده صدای فروشندگان از کسادی بازار بلند شود.این اوضاع نابسامان باعث شده که فروشندگانی که فروش مناسبی نداشته اند قادر به پرداخت اجاره بها نباشند و خیلی از آنها مجبور به تغییر کاربری فروشگاه ها یا بستن آن شوند
نظر دهید