کمبود مکانهای بهداشتی، وضعیت مردم را به سوی بحران میبرد/هلال احمر نتوانست آنچنان که باید به وظایف خود عمل کند
سطح کیفی بهداشت از لحاظ وجود سرویس بهداشتی و وجود حمام تعریف شده نمیباشد، برای مثال اگر برای هر 50 چادر 2 سرویس بهداشتی و 2حمام وجود داشته باشد باعث جلوگیری از مشکلات احتمالی آتی خواهد شد، اغلب خوراک مردم شامل کنسروها میباشد که در برخی روستاها شاهد بیمارهای مختلفی بوده ایم.
احمد صفری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با سرویس اجتماعی باریش گفت: آواربرداری از مناطق زلزله زده از روز نخست شروع شده که بیش ازپیش نیاز به کار جهادی دارد اما در حال حاضر آواربرداری به صورت تدریجی انجام میگیرد.
وی در مورد عملکرد جمعیت هلال احمر یادآور شد: متاسفانه جمعیت هلال احمر نتوانست تمام توان خود را در حیطهی وظایف خود به درستی انجام دهد و به همین دلیل عملیات آواربرداری به صورت طولانی مدت صورت میگیرد.
صفری در خصوص اسکان مردم زلزله زده افزود: طی قراردادی که با سپاه پاسداران منعقد شد، این سازمان متعهد به اسکان زلزله زدگان شده است که عملا در مناطق زلزله زده برای افراد بیخانمان کانکسهایی جهت استقرار تعبیه میکند.
نماینده مردم کرمانشاه در رابطه با میزان کیفیت بهداشت و خوراک در مناطق زلزله زده خاطرنشان کرد: سطح کیفی بهداشت از لحاظ وجود سرویس بهداشتی و وجود حمام تعریف شده نمیباشد، برای مثال اگر برای هر 50 چادر 2 سرویس بهداشتی و 2حمام وجود داشته باشد باعث جلوگیری از مشکلات احتمالی آتی خواهد شد، اغلب خوراک مردم شامل کنسروها میباشد که در برخی روستاها شاهد بیمارهای مختلفی بوده ایم.
وی در خصوص تلف شدن دام متذکر شد: علت اصلی تلف شدن دام از ریزش آوار است که در این باره سازمان دامپزشکی برای رفع مشکلات وارده و دفن لاشهی دام ها برای جلوگیری از شیوع بیماری اقدامات خاصی همچون سمپاشی و درمان دامها انجام داده است.
صفری در پایان سخنان خویش در مورد چادرهای صحرایی تصریح کرد: بیشتر کسانی که خانههاشان را از دست دادهاند یا منازل آنها دچار آسیب شده است اغلب بدلیل وحشت از زلزله و پسلرزهها به چادرها پناه بردهاند.
نظر دهید