سنت دیرینه پخترب گوجه فرنگی در ارومیه
سرویس اجتماعی باریشنیوز، با فرا رسیدن آخرین ماه از فصل تابستان آئین تهیه رب گوجه فرنگی به روش محلی در ارومیه و سایر شهرهای استان آغاز میشود.
تهیه رب در حیاط منازل شهری و همچنین باغات این شهر با کمک اعضای خانواده و به صورت شریکی در یک محل انجام میشود.
ارومیه از شهرهایی است که در آن کمتر خانهای از رب کارخانهای استفاده میکنند و در ماه پایانی فصل تابستان، اکثر خانوادهها با برپایی اجاق در باغ و یا حیاط منزل، رب را آماده و بین خود تقسیم میکنند.
برخی از خانوادهها به دلیل قیمت پایین محصول گوجه فرنگی از طریق تهیه رب گوجه فرنگی و فروش آن کسب درآمد میکنند و از این رو برخی از هزینههای منزل خود را از طریق تهیه و فروش رب گوجه فرنگی تأمین میکنند.
لذت پختن رب به وسیله هیزوم لذت بسیار وصف ناپذیری دارد چرا که اغلب خانوادهها بر روی زغال سیب زمینی تنوری نیز پخته و نوش جان میکنند.
پختن رب برای ساکنین ارومیه جنبه تفریحی داشته و بهانه خوبی برای دورهمیهای خانوادگی است.
نظر دهید