تکدی گری، عامل اصلی در کاهش جلوه شهری
سرویس اجتماعی باریش نیوز، تکدیگری به عنوان یکی از آسیبهای اجتماعی در برخی از موارد میتواند زمینه ساز ارتکاب جرمهای دیگر باشد٬ با این وجود برخی از زنان و کودکان نیز با مظلومنمایی و بیمار جلوه دادن خود و یا با هزاران ترفند دیگر همچون گرفتن کودک و نوزاد در آغوش سعی بر جذب ترحم رهگذاران دارند و روزانه دارای درآمدی بیشتر از یک کارگر هستند.
کودکانی که هنوز به سن بلوغ هم نرسیدهاند به همراه زنان و دختران در خیابانها گدایی میکنند که در نهایت به دزدی و سایر جرمها در همان دوران کودکی یا در سنین بزرگسالی دچار میشوند.
در واقع میتوان گفت استفاده از کودکان در تکدیگری بهطور غیرمستقیم کودک آزاری محسوب میشود. این افراد روزها در خیابان های پر تردد و مراکز تجاری گدایی میکنند و برخی اوقات با پرسه در محله های پر جمعیت و زدن زنگ درب منازل، باعث سلب آسایش صاحبان خانه میشوند.
اکنون که جامعه به ویروس کرونا گرفتار شده و دغدغه همه مسئولان مقابله با شیوع این ویروس است، رفت و آمدهای بدون رعایت شیوه نامههای بهداشتی متکدیان می تواند یکی از عوامل انتقال بیماری کووید ۱۹ باشد که جا دارد مسئولان در این زمینه اقداماتی را در پیش بگیرند.
در پایان انتظار میرود که مسئولان و نهاد های مربوطه برای ساماندهی متکدیان سطح شهری برنامه هایی را اجرایی کنند تا بیش از این شاهد افزایش آسیب های اجتماعی و زندگی تکدی گری در سطح شهری نباشیم.
نظر دهید