14:17|شنبه, آذر 03 ,1403
تاریخ انتشار: 17 شهریور 1400 - 12:27
کد خبر: 16908
یادداشت:

کلافگی دانشجویان و دانش آموزان از خبر های ضدو نقیض بازگشایی دانشگاه ها و مدارس

این روزها خبرهای ضد و نقیضی در خصوص بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها یا ادامه پیدا کردن روند آموزش‌های مجازی در میان حرف‌های مسئولان وزارت علوم و بهداشت وجود دارد که نشان می‌دهد آن‌ها تصمیم مناسبی در این زمینه اتخاذ نکرده اند و در واقع این خبرهای ضد و نقیض، جامعه دانشگاهی را بر سر دو راهی بازگشایی حضوری یا ادامه یافتن آموزش‌های مجازی قرار داده است.
کلافگی دانشجویان و دانش آموزان از خبر های ضدو نقیض بازگشایی دانشگاه ها و مدارس


سرویس اجتماعی باریش نیوز، با توجه به اینکه هنوز واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم و بخشی از دانشجویان وزارت بهداشت آغاز نشده و زمان هم به صورت دقیق مشخص نیست، اما وزارت بهداشت در مهر ماه نوع آموزش‌ها را بر مبنای ترکیبی و وزارت علوم  نیز بر مبنای مجازی تاکید کرده است؛ چرا که شرط اصلی حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها تزریق دو ذز واکسن است و بدون آن بازگشایی حضوری امکان پذیر نخواهد بود.

در واقع در میان سخنان مطرح شده از سوی مسئولان وزارت علوم و بهداشت در خصوص چگونگی نوع آموزش دانشجویان در مهر همچنان ناهماهنگی‌هایی وجود دارد که جامعه دانشجویی را بر سر دو راهی گذاشته و تکلیفشان را هنوز مشخص نکرده است.

به دنبال این بلا تکلیفی دانشجویان در خصوص بازگشایی مدارس نیز در سال تحصیلی جدید با نزدیک شدن به مهرماه صحبت هایی درخصوص بازگشایی مدارس مطرح شده که برای بازگشایی مدارس و برگزاری کلاس های حضوری، واکسیناسیون فرهنگیان از حدود یک ماه قبل آغاز شد تا با واکسینه شدن معلمان شرایط برای بازگشایی مدارس فراهم شود. 

در این میان هفتم مرداد ماه واکسیناسیون معلمان آغاز شد و وزیر سابق آموزش و پرورش نیز در همان زمان اعلام کرد که واکسیناسیون معلمان گام بزرگی برای حضور دوباره و با مهر و محبت دانش آموزان در مدارس خواهد بود.

متاسفانه عدم برگزاری کلاس ها به صورت حضوری و مجازی شدن آموزش در طول این دو سال مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است و دانش آموزان در بستر فضای مجازی آنطور که باید و شاید نتوانستند مطالب درسی را فراگیرند.

سخن آخر اینکه، با این اوصاف نمی‌توان زیاد به برگزاری کلاس‌های حضوری خوش بین بود  و در این میان باید فکری اساسی برای شرایط فعلی کلاس‌های مجازی دانش آموزان کرد چراکه در حال حاضر که انواع سویه‌های ویروس کرونا شایع شده و امکان بازگشایی مدارس نیز وجود ندارد نباید راه فرار از درس برای دانش آموزان و گسترش بی سوادی در میان آنها محیا باشد و آموزش مجازی باید بتواند تا حد امکان مشابه آموزش حضوری برای دانش آموزان مفید واقع شود و از همه مهم تر اینکه مسئولان وزارت علوم و همچنین آموزش و پروش برای سال تحصیلی جدید بهترین برنامه ریزی های ممکن را انجام دهند تا در این میان با حفظ سلامت دانشجویان و دانش آموزان از هر گونه چالشی  که آموزش را دچار خلا کند دوری کنند.
 

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید