06:59|یکشنبه, آذر 04 ,1403
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1395 - 03:29
کد خبر: 4671

رئیس سازمان بهزیستی: ۱۸ طلاق به ازای هر ساعت در کشور رخ داد/کنترل سیر صعودی طلاق

رئیس سازمان بهزیستی گفت: در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته به ازای هر ساعت ۱۸ طلاق در کشور رخ داده است.

رئیس سازمان بهزیستی: ۱۸ طلاق به ازای هر ساعت در کشور رخ داد/کنترل سیر صعودی طلاق

به گزارش  باریش، انوشیروان محسنی‌بندپی در آیین تودیع و معارفه مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه که پیش از ظهر امروز در کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اینکه در 9 ماهه ابتدایی سال 93 به ازای هر ساعت 19 مورد طلاق ثبت شده است اظهار داشت: وجود 3900 مدرس آموزش دیده در موضوع طلاق، 1600 مرکز مشاوره و 247 مرکز کاهش طلاق با همکاری دستگاه قضایی سبب کنترل سیر صعودی طلاق در کشو شده است.

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه سازمان بهزیستی دو موضوع اعتیاد و طلاق را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است، عنوان کرد: در موضوع اعتیاد پیشگیری در اولویت قرار دارد و پیشگیری، اثربخشی، مقرون به صرفه بودن و کارایی در این زمینه نصیب تمام جامعه می‌شود.

محسنی بندپی ارتقای دانش جامعه، پیشگیری از اعتیاد در یکایک خانواده‌ها و همکاری با رسانه‌ها از جمله برنامه‌ها در زمینه اعتیاد است، گفت: سه درصد استان کرمانشاه دچار اعتیاد هستند اما علاوه بر انجام اقدامات توانبخشی، درمان و حرفه‌آموزی برای آنها باید برنامه صیانت از 97 درصد دیگر در جامعه وجود داشته باشد.

وی با اشاره به تلاش سازمان در راستای جلوگیری از افزایش معلولیت، عنوان کرد: میانگین کشوری پیشگیری از معلولیت در کشور 67 درصد و در استان کرمانشاه 80 درصد است و غربالگری تمام کودکان ناشنوا قبل از ورود به دور دوم سنی از برنامه‌های سال 95 است.

محسنی بندپی پیشگیری از اختلالات ژنتیکی را نیز از مهمترین برنامه‌های بهزیستی عنوان کرد و گفت: سالانه 25 هزار کودک معلول در کشور متولد می‌شود و در این راستا برنامه‌ای مبنی بر اجباری شدن آزمایش ژنتیک در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه 260 مرکز ژنتیک با بهزیستی همکاری می‌کنند، اظهار کرد: برنامه اجباری شدن آزمایش ژنتیک به صورت پایلوت در سه استان یزد، کرمان و مازندران اجرا می‌شود که این حکم در قانون برنامه ششم توسعه نیز قید شده است.

سقط قانونی 1300 جنین در 6 ماهه ابتدایی سال گذشته

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه پوشش سازمان بهزیستی در زمینه توانمندسازی و توانمندبخشی به عنوان اولویتهای سازمان به صورت کامل نبوده است، عنوان کرد: در این زمینه برای اشتغال، مسکن و حرفه‌آموزی معتاد ان بهبودیافته فعالیتهای بسیاری انجام شده است و این جمعیت در حال افزایش یافته است.

محسنی‌بندپی با بیان اینکه بنابر تدایبر دولت تدبیر و امید هیچ معلول محروم از امکانات نباید در کشور باقی بماند، گفت: در سال 95 برخورداری معلولان استانهای کم‌برخوردار و غیربرخوردار از جمله استان کرمانشاه مورد توجه است به گونه‌ای که تمام معلولان از امکانات رفاهی و تفریحی برخوردار شوند.

وی نخستین هدف سازمان بهزیستی را جلوگیری از بروز و شیوع آسیبهای اجتماعی و معلولیتها عنوان کرد و افزود: سازمان بهزیستی در دولت تدبیر و امید چهار رویکرد و راهبرد را مدنظر قرار داده است که بتواند از توان کارشناسی و تخصصی 22 هزار نیروی انسانی شاغل در سازمان بهزیستی بهره‌مند شود.

محسنی‌بندپی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به طور مکرر بر رشد و مهار آسیبهای اجتماعی و معلولیتها تأکید داشتند، گفت: امروزه تحولات ایجاد شده در سبک زندگی و ساختار جوامع و فرهنگها و عدم برخوداری از فرصتهای برابر برای آحاد جامعه سبب افزایش آسیبهای اجتماعی و معلولیتها شده است.

رئیس سازمان بهزیستی افزود: سازمان بهزیستی یکی از تخصصی‌ترین نهادها برای ارائه خدمات در ابعاد مختلف به این جامعه هدف از لحاظ قانونی، ساختاری و دانش علوم انسانی است.

محسنی‌بند‌پی با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد و مراکز خیریه در موضوع درمان معتادان، پیشگیری، شبه خانواده بسیار دارای اهمیت هستند، عنوان کرد: بهزیستی بیشترین واگذاری تصدی را میان سازمانها داشته است و در عرصه خدمات اجتماعی باید از تمام ظرفیتها استفاده کرد.

وی با اشاره به لزوم توجه به ارئه خدمات به کارکنان بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی بعد از سازمان مراتع و جنگلها کم‌برخوردارترین سازمان در کشور است و در این راستا پیش از طرح موضوع حقوقهای نجومی موضوع حقوق و مزایای کارکنان دولتی مشمول خدمات بهزیستی مطرح شد.

 

تسنیم

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید