دانشجویان با آسیبهای مختلفی بعد از فارغالتحصیلی روبرو هستند
عبدزاده دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در گفتگو با سرویس سیاسی باریش نیوز از عدم اتحاد بین نمایندگان انتقاد کرد و گفت:بهتر این است وقتی ما میخواهیم انتخاب موفق داشته باشیم عملکرد فرد موردنظر را بررسی کنیم.
عبدزاده دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در گفتگو با سرویس سیاسی باریش نیوز ضمن تشکر از اینکه فرصتی شد تا قشر دانشجو و دانشگاهیان نیز بتوانند در مورد مسائل مختلف جامعه اظهار نظر کرده و دیدگاهشان را ارائه دهند افزود: یکی از وظیفههای اصلی قشر دانشجو بحث مطالبه گری است که این مبحث میتواند در ابعاد مختلف از جمله بعد سیاسی، بعد اقتصادی، بعد فرهنگی، مورد بحث قرار گیرد، چراکه دانشگاه جدا از جامعه نیست و اگر دانشگاه بتواند نقش خود را درست ایفا کند و مطالبات را از طریق محیط علمی با مسئولین در میان بگذارد مطمئناً میتواند نقش تأثیرگذاری در جامعه داشته باشد. خصوصاً در بعد اقتصادی میتوان به بیکاری و اشتغال و همچنین بحث تورم که به وجود آمده است و قشر جوان و دانشجو را با چالشهای بزرگ مواجه کرده است اشاره کرد، وقتی دانشجویی وارد دانشگاه میشود و با هزاران امید رشته مورد علاقه خود را انتخاب میکند و بعد از سالها علمآموزی فارغالتحصیل میشود، متأسفانه نمیتواند وارد بازار کاری شده و از مدرک تحصیلی خود بهرهمند شود، طبیعتاً این جوان با آسیبهای مختلفی بعد از فارغالتحصیلی مواجه خواهد شد ازجمله آنها مسئله ازدواج و مسائل مختلف جامعه است که به طبع آن این جوان درگیر مسائل حاشیهای خواهد شد.
وی در خصوص مشکلات سیاسی اضافه کرد: عمدتاً احزاب سیاسی به دنبال استفاده از دانشجو و دانشگاهیان به نفع خودشان هستند، اگر جامعه و مملکت برای این احزاب اهمیت داشته باشد به جای قدرت به دنبال توسعه کشور در همهی ابعاد خواهند شد. متأسفانه با توجه به اینکه غالباً قشر دانشجو آرمانگرا بوده و دارای شور هیجان جوانی هستند، اگر جهت درستی در پیشگرفته نشود مطمئناً تبعاتی برای دانشگاه و جامعه به وجود خواهد آمد. انتظار میرود وقتی جوانی در تریبون نماز جمعه در مورد مسائل مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی اظهارنظر میکند، مسئولین نیز از این نظرات و جوانان استفاده کرده و به آنها بها دهند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان ارومیه در خصوص تفاوت رفتار نمایندگان مجلس قبل و بعد از ورود به مجلس تصریح کرد: متأسفانه شاهد این هستیم که نمایندگان مجلس قبل از ورود به مجلس با گفتمانهای مختلف شعارهایی میدهند که خارج از واقعیت و حیطه کاری یک نماینده مجلس است. همین مسئله باعث بیاعتمادی مردم نسبت به نمایندگان منتخب شهر میشود، بعد دیگر این قضیه بحث وابستگی به احزاب سیاسی نمایندگان مجلس است، نمایندگان مجلس نماینده مردم است و باید حزب نماینده مردم باشد نه یک حزب سیاسی خاص، زمانی که مردم نمایندگان منتخب خود را راهی مجلس میکند وابستگی نماینده به حزب سیاسی مفهمی ندارد، ولی متأسفانه شاهد این هستیم که نمایندگان بعد از انتخابات طبق آرمانهای حزبها و جناحهای سیاسی خاص پیش میروند و این باعث میشود نتوانند مطالبه به حق داشته و مشکلات استان را بیان کنند، بهتر این است وقتی ما میخواهیم انتخاب موفق داشته باشیم عملکرد فرد موردنظر را بررسی کنیم.
وی با اشاره به عدم اتحاد نمایندگان مجلس گفت: زمانی که ظرفیتی برای یک شهر بر اساس تقسیمات کشوری تعریف میشود که سه نماینده وارد مجلس کند این به این معنی است که این تعداد نماینده به این شهر نیاز است، متأسفانه اخیراً شاهدیم به جای اینکه مشکلات شهر را بین خود تقسیم کرده و نسبت به برطرف و هموارسازی آن بکوشند با تخریب همدیگر باعث کاهش روند برطرف سازی مشکلات در ابعاد مختلف میشوند. متأسفانه شاهد اتحاد بین نمایندگان نیستیم و تا زمانی که این وحدت شکل نگیرد نتیجه مثبتی حاصل نخواهد شد.
عبدزاده در پایان به مطالبه دانشجو از مسئولین شهری اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مطالبه اصلی دانشجوی نسل سوم و چهارم انقلاب این است که افرادی که خود را اهل انقلاب و آرمانهای امام میدانند این سخن امام را که میگوید: مسئولین باید خود را خادم ملت بدانید» عملی کنند، اگر مسئولی خود را خادم ملت بداند مطمئناً مشکلات مردم را به خوبی درک کرده و برای بهطرف کردن آن میکوشد.
نظر دهید