04:49|یکشنبه, آذر 04 ,1403
تاریخ انتشار: 30 فروردین 1396 - 15:11
کد خبر: 6254

سطح زیر کشت بیدمشک در آذربایجان غربی 35 هکتار است/بیدمشک در آذربایجان غربی تبدیل به برند شده است

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت:سطح زیر کشت بیدمشک درآذربایجان غربی به 35 هکتار رسیده است.

سطح زیر کشت  بیدمشک در آذربایجان غربی 35 هکتار است/بیدمشک در آذربایجان غربی تبدیل به برند شده است

به گزارش سرویس اقتصادی باریش نیوز؛اسمعیل کریم زاده پیش از ظهر امروز در دومین جشنواره بیدمشک که در سالن آمفی تئاتر ساختمان 2 سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد با اشاره به سطح زیر گشت شکوفه های طلایی بیدمشک گفت: هر چند کاشت این محصول در سطح استان متمرکزنیست  و به صورت پراکنده در حاشیه باغات وجود دارد، ولی این محصول و مشتقات آن با سطح زیر کشت 35 هکتار، تبدیل به برند برای استان آذربایجان غربی شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی  با تاکید بر اینکه کشاورزی آذربایجان غربی جایگاه خاصی در کشور دارد، گفت: بی شک سازمان جهاد کشاورزی استان با تمام توان به ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی که با حداقل سرمایه ایجاد می شود، کمک می کند چرا که حمایت از بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال کم هزینه و پایدار و تامین امنیت غذایی جامعه ضروری است.

کریم زاده با اشاره به اینکه 14 واحد عرقیات گیاهی و دارویی در استان فعالیت می کنند ادامه داد: در استان آذربایجان غربی گونه های متفاوت و مختلفی از گیاهان دارویی در عرصه ۲.۷ میلیون هکتاری استان وجود دارد که با این وجود تنها ۱۴ واحد عرقیات گیاهی و دارویی در استان فعالیت می کنند که با توجه بیشتر به این بخش، می توان ضمن حمایت از تولیدکننده داخلی، به تحقق شعار سال هم کمک کرد.

سردار عابدین خرم فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت:برگزار جشنواره بیدمشک به لحاظ علمی، تجربی و تخصصی، اقدامی ارزشمند است و باید از تولید کنندگان و فرآوری کنندگان این محصول حمایت شود.

وی ادامه داد: برای حمایت از تولید و فرآوری مطلوب تر این محصول اعلام آمادگی می کنیم و امیدواریم شاهد شکوفایی این ظرفیت مغفول و کمتر پرداخته شده در آذربایجان غربی باشیم.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی افزود: گیاهان دارویی مانند  بیدمشک و سایر گیاهان که منحصر به استان آذربایجان غربی هستند، باید تبدیل به برند شوند ،اما به دلیل سنتی بودن کشاورزی از آنها استفاده بهینه نشده و بهره وری کاهش می یابد.

وی ادامه داد: در حال حاضر استان ما در زمینه گیاهان دارویی از قطب های مطرح کشور است، اما متخصصان امر باید با مطالعه به دنبال راهی باشند که کشاورزی استان ما با کمترین سرمایه، به بیشترین سود برسد.

سردار خرم با بیان اینکه رفع مشکل بخش کشاورزی استان نیازمند همت همه مسئولان است، ادامه داد: برخی مشکلات هم بعد از تولید به وجود می آید که شامل برگشت سرمایه، بسته بندی و بازاریابی بوده و نیازمند عزم همگانی برای کاهش آنها هستیم.

 

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید