21:12|جمعه, آذر 02 ,1403
تاریخ انتشار: 05 مرداد 1396 - 01:28
کد خبر: 6747

سفره ایرانی ،جذاب برای مردم و گردشگران

این جشنواره برای اقتصاد گردشگری و نیز جایگزین شدن غذاهای سالم و سنتی به جای غذاهای پرچرب و مضر و یا فست فودها مفید خواهد بود.

سفره ایرانی ،جذاب برای مردم و گردشگران

جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی استان آذربایجان غربی در گفت و گو با سرویس فرهنگی باریش نیوز در رابطه با دومین جشنواره سفره ایرانی گفت: جشنواره سفره ایرانی در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و اردبیل با هشتاد غرفه و به مدت سه روز حال برگزاری است و هدف از برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای بومی و سنتی و ترویج فرهنگ استفاده از این غذاهای متنوع میباشد و همانطور که میدانید این گونه جشنواره ها باعث رشد و رونق جذب گردشگر در شهرهای مختلف میشود.

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی خود به طور مستقیم در برگزاری این جشنواره وارد گشت و به عنوان مجری فرهنگی، تاریخی و گردشگری حاضر شد تا جذب گردشگران و مسافران را به طور همه مکانی و همه زمانی ترویج دهد تا مسافران فقط در یک فصل خاص به شهرمان سفر نکنند.

علاوه بر تنوع بخشی به منوی غذایی هتل ها و رستوران ها و فعالان عرصه گردشگری قطعا این جشنواره برای اقتصاد گردشگری و نیز جایگزین شدن غذاهای سالم و سنتی به جای غذاهای پرچرب و مضر و یا فست فودها مفید خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی اظهار داشت: آشنایی با اصول و روش پخت غذاهای سنتی و نیز شرکت در کارگاه های آموزشی، ایجاد تعامل بین استان های منطقه شمال غرب از جهت ایجاد تورهای تلفیقی و رونق گردشگری فی ما بین از جمله اهداف برگزاری این جشنواره میباشد.

جباری در پایان با اشاره به زمان و مکان برگزاری دومین جشنواره سفره ایرانی اعلام کرد: این جشنواره از روز چهارشنبه به تاریخ 4/5/96 به مدت سه روز در پارک ائللرباغی ارومیه از ساعت 17 تا 23 برگزار میشود.

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید