01:08|یکشنبه, آذر 04 ,1403
تاریخ انتشار: 01 شهریور 1396 - 23:42
کد خبر: 7025

آلبالو و اهمیت آن در استان

آلبالو علامت جوانی و نشاط است و تمام قسمتهای این میوه یعنی هسته ، دم ، برگ و ساقه آن در طب و صنعت کاربرد دارند.

آلبالو و اهمیت آن در استان

به گزارش سرویس اجتماعی باریش نیوز قسمت عظیمی از اقتصاد استان آذربایجان غربی از راه کشاورزی در حال گردش می باشد و با رسیدن فصل برداشت به خصوص برداشت میوه ها، هم بازار شهرها و روستاها رونق یافته و هم بازار تجار و صادرات گرم می شود.

یکی از تنوع های میوه های استان ما آلبالو است که از مهم ترین محصولات استان آذربایجان غربی بوده و خواص زیادی دارد.

آلبالو علامت جوانی و نشاط است و تمام قسمتهای این میوه یعنی هسته ، دم ، برگ و ساقه آن در طب و صنعت کاربرد دارند.

ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت.

کسانی که دیابت دارند می‌توانند به حد اعتدال آلبالو بخورند زیرا قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک می‌توانند جذب کنند.

مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.

سطح کل زیر کشت آلبالو در استان 1112 هکتار و محصول تولیدی آن در سال 96 به مقدار 6081 تن پیش بینی شده که به ترتیب اولویت خوی 3045 تن، مهباد 943، بوکان 800 تن و مابقی در سایر شهرستان ها تولید می گردد. در حدود 30 درصد محصول به صورت تازه خوری و مابقی جذب صنایع تبدیلی می شود. استان دارای رتبه هفتم کشوری در تولید آلبالو است و برداشت آن به اتمام رسیده.

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید