01:22|یکشنبه, آذر 04 ,1403
تاریخ انتشار: 06 شهریور 1396 - 00:11
کد خبر: 7051

گوجه فرنگی از محصولات معروف استان آذربایجان غربی

گوجه فرنگی اشتها آور، برطرف‌كننده ضعف و خستگی، تقویت‌كننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است.

گوجه فرنگی از محصولات معروف استان آذربایجان غربی

 به گزارش سرویس اجتماعی باریش نیوز گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت پخته و رب، در غذا، زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است.

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیك یا بتا كاروتن و مقدار كمی ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل كلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، كمی آهن، مس و روی نیز هست.

گوجه فرنگی اشتها آور، برطرف‌كننده ضعف و خستگی، تقویت‌كننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه می‌كنند. 

در رابطه با برداشت این محصول پر خاصیت در استان آذربایجان غربی باید بگوییم: سطح کل زیرکشت استان 613 هکتار و محصول تولیدی آن بر اساس پیش بینی سال 96 به مقدار 3590 تن می باشد که به ترتیب اولویت میاندوآب 1120 تن ، سلماس 1000 تن و ارومیه 600 تن و مابقی محصول در سایر شهرستان های استان تولید می گردد.

در حدود 80 درصد محصول به صورت تازه خوری و یا جذب صنایع تبدیلی در داخل استان مصرف شده و مابقی در شرف برداشت می باشد.

لازم به توضیح است که کل سطح زیر کشت محصولات هسته دار استان بر اساس پیش بینی سال 96 عبارت است از 21368 هکتار و کل تولید استان 181541 تن خواهد بود.

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید